Geen verzendkosten vanaf € 250 Levering 1-2 werkdagen 14 dagen retourgarantie
Geen verzendkosten vanaf € 250 Levering 1-2 werkdagen 14 dagen retourgarantie

Winkel

Dozen

Een enorm assortiment kartonnen dozen in bruin of wit. Meer dan 350 formaten standaard uit voorraad. Bedrukte dozen of een doos op maat gemaakt, wij informeren u graag.

Tape

Naast een veelvoud van mogelijkheden voor het bedrukken van tape bieden wij ook alle verschillende soorten onbedrukte (verpakking) tapes. Bedrukte tape wordt veelal gebruikt om reclame mee te maken. Ontdek de vele mogelijkheden van deze prachtige reclamedrager!

Draagtassen

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en het gebruik van bedrukte en/of onbedrukte draagtassen. Draagtassen zijn hét visitekaartje van uw bedrijf!  Mocht u meer informatie willen, neem dan contact met ons op.

Etiketten

Etiketten op vellen en rollen, onbedrukt of voorzien van uw logo? Voor al uw toepassingen leveren wij de juiste kwaliteit in nagenoeg elke oplage. Scherp geprijsde A4-etiketvellen en verzendlabels op rol, geschikt voor logistieke doeleinde en verzending met DHL, DPD, UPS of PostNL, leveren wij doorgaans uit voorraad.

Overige

Wij hanteren een zeer uitgebreid assortiment aan standaard verpakkingsmaterialen. Neem een heldere kijk op de vele mogelijkheden die wij bieden ten aanzien van klant specifieke verpakkingen of het leveren van standaard verpakkingen uit voorraad.