Geen verzendkosten vanaf € 250 Levering 1-2 werkdagen 14 dagen retourgarantie
Geen verzendkosten vanaf € 250 Levering 1-2 werkdagen 14 dagen retourgarantie

Over ons

Kurage Verpakkingen is een handelsbedrijf én specialist op het gebied van (klant specifieke) verpakkingsmaterialen bestemd voor industrie, webshop en detailhandel. Met ruim 25 jaar ervaring ontzorgen wij jou met passend advies, kwaliteit en een betrouwbare service.

Kurage Verpakkingen is een onafhankelijke groothandel op het gebied van verpakkingsmaterialen bestemd voor industrie, webshops en retail organisaties. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij dé dienstverlener in verpakkingen. Graag delen wij onze jarenlange ervaring en expertise ook met jou!

Wij verdiepen ons graag in de bedrijfsactiviteiten van relaties, en hebben daardoor een sterke affiniteit met onze doelgroep die zich voornamelijk bevindt in de

  • e-commerce (webshops, fulfilment)
  • industrie (warehousing, productie, transport)
  • detailhandel (winkels, ambulante handel)
  • inkooporganisaties (winkelketens, grootwinkelbedrijven)

Ook voor opslag en voorraadcontrole van jouw goederen ben je bij ons aan het juiste adres!

Waar staan wij voor?

Door onze expertise en grote betrokkenheid groeien wij al jaren succesvol door. De kracht van onze organisatie zit in de combinatie van korte lijnen en directe, duidelijke communicatie. We zijn laagdrempelig, denken graag mee en houden het altijd (zo) eenvoudig (mogelijk). Vanzelfsprekend leveren we op tijd, en op het door jouw gewenste moment. Op afroep zijn de producten binnen 1 tot 2 werkdagen op locatie.

Onafhankelijk advies

Kurage Verpakkingen geeft onafhankelijk advies. Hierbij maken we gebruik van een zéér groot netwerk dat in de afgelopen 25 jaar is opgebouwd. Mocht je het juiste product op onze website niet kunnen vinden, dan hebben wij de mogelijkheid ook om te adviseren over producten van een groot aantal golfkartonfabrieken, folie-fabrikanten of distributeurs van uiteenlopende verpakkingsmaterialen. Dit betekent dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben. Zo kunnen wij optimaal adviseren en samen met jou kiezen voor de meest gunstigste en best passende aanbiedingen.

Netwerk

Kurage Verpakkingen is een handelsbedrijf en importeert voornamelijk kartonnen dozen, papieren draagtassen en webshop verzendzakken uit diverse Europese landen en het Verre Oosten. Wij verkopen en distribueren onze producten voornamelijk in Nederland aan industriële bedrijven, e-commerce organisaties en het grootwinkelbedrijven.

In het afgelopen decennium is Kurage Verpakkingen strategische partnerships aangegaan met een tiental vooraanstaande producenten. Onze partners beschikken over grote productiefaciliteiten en de modernste technologie. Dit stelt ons in staat om structureel zeer concurrerende prijzen te berekenen. Kurage Verpakkingen is als specialist en partner betrokken bij diverse productinnovaties. Deze product- en marktkennis delen wij ook graag met jou!

Aanpak

Om tot het voor jou beste advies te komen, is het belangrijk dat wij een compleet beeld hebben van de organisatie, verpakkingsmaterialen en wensen.

Dit doen wij door:

  • Kennismaking met jouw bedrijf op de locatie waar de verpakkingsmaterialen (hoofdzakelijk) worden verwerkt en/of gedistribueerd.
  • Advies over het realiseren van een mogelijke besparing én eventuele verandering in gebruik of verwerking van de aanwezige verpakkingsmaterialen. Daarvoor is het van groot belang te bespreken hoe voorraden worden beheerd, besteld en aangeleverd binnen jouw organisatie.
  • Inventarisatie van alle verpakkingen, eventueel met behulp van (kwaliteit)samples of voorbeelden.

Offertefase

Om jouw organisatie de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding te bieden voeren wij leveranciersselecties en contractonderhandelingen uit. Wij onderhandelen altijd met meerdere partijen om jou het gunstigste en best passende voorstel te kunnen doen. De doorlooptijd van de offertefase wordt vooraf besproken en is vanzelfsprekend afhankelijk van het aantal (klantspecifieke) producten dat wij voor je uitwerken.

Voorraadhoudend / voorraadbeheer

Voorraadbeheer is de corebusiness van de voorraadhoudende groothandel. In de logistieke keten leveren wij meerwaarde door (klantspecifieke) voorraden aan te houden. Hierbij zijn een uitgebalanceerd assortiment en een hoge leverbetrouwbaarheid belangrijk. Kurage Verpakkingen helpt om je de juiste hoeveelheid artikelen, op het juiste moment én tegen de juiste leveringsvoorwaarden in te kopen. Wij geven je op ieder gewenst moment inzicht in jouw voorraadpositie. Daarnaast kunnen wij in overleg de voorraden efficiënt beheren en vaststellen, zodat een permanente beschikbaarheid gegarandeerd is!

Maatwerk in logistiek

Door een intensieve samenwerking met onze logistiek dienstverlener die gespecialiseerd is in de complete logistieke afhandeling, bieden wij altijd een vooruitstrevende oplossing. Bij ons ben je niet alleen aan het juiste adres voor transport, voorraadopslag, verzamelen en verpakken van orders en laden en lossen van containers, wij zijn ook jouw partner als het gaat om kennisuitwisseling van logistieke vraagstukken. Maatwerk in logistiek; dat is precies wat je van ons als groothandel mag verwachten!

Outsourcing

Heb je weleens overwogen om de totale verpakkingsbehoefte te outsourcen aan een verpakkingsspecialist? Kleinverbruiker of grootverbruiker; wij ontzorgen jou graag! De mogelijkheden zijn eindeloos! Ook wanneer je speciale wensen hebt, of een advies op maat wilt ontvangen. Dus neem gerust contact met ons op, om hierover eens van gedachten te wisselen. Bel 073 – 6 23 26 23  of mail sales@kurage.nl. Dan vertellen wij graag meer over onze ruimere kijk op verpakkingsmanagement!

Kurage Verpakkingen is handelsbedrijf én specialist op het gebied van (klant specifieke) verpakkingsmaterialen bestemd voor industrie, webshop en detailhandel. Met ruim 25 jaar ervaring ontzorgen wij u met passend advies, kwaliteit en een betrouwbare service.